حضور پرشور مردم ولایت مدار خوانساردر مراسم گرامیداشت حماسه نهم دی ماه

21:32 1398/10/10

مراسم گرامیداشت حماسه نهم دی ماه در حسینیه شهداء خوانسار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، مراسم گرامیداشت حماسه نهم دی ماه ساعت 10 صبح دوشنبه 9 دیماه 98 در حسینیه شهداء با حضور پرشور و گسترده مردم ولایت مدار خوانسار برگزار شد.

حجت الاسلام خواجه کریمی عظمت ۹ دی ماه را بر بصیرت و حضور مردم خواند و تبیین کرد: نسل های جوان و نوجوان که در سال ۸۸ سن کمی داشتند باید هوشیار و آگاه شوند زیرا آگاهی مردم سبب شد که فتنه آبان ماه ۹۸، در ۴۸ ساعت تمام شود و دلیل آن جدا شدن صف مردم از اغتشاشگران بود، امری که در عراق و لبنان تا کنون رخ نداده است.

امام جمعه خوانسار با تاکید براینکه وجود روز ۹دی مبتنی بر آگاهی و بصیرت افزایی مردم است یادآوری کرد: این روز در داستان دی ماه ۹۶ نیز اثرگذار بود و دست فتنه گر را نشان داد و آن حوادث را مدیریت کرد و لذا ۹دی ماه از مقاطع حساس انقلاب اسلامی است.