نامگذاری یک بلوار به نام "سردار سلیمانی" در خوانسار

10:21 1398/10/22

بلوار حد فاصل میدان اندیشه تا میدان غدیر(مسکن مهر) به نام شهید سپهبد "سردار سلیمانی" نامگذاری شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، مهندس محسن اسحاقی اظهار کرد: به دنبال شهادت افتخار آفرین سردار جبهه‌های مقاومت موضوع نامگذاری یکی از  معابر شهر به نام  این شخصیت والامقام کشوری و بین‌المللی در دستور کار قرار گرفت.

شهردار خوانسار افزود: در جلسه فوق العاده کمیته نامگذاری معابر، بلوار جدید الاحداث در حد فاصل میدان اندیشه تا میدان غدیر(مسکن مهر) برای نامگذاری به نام سردار سلیمانی تعیین شد.

وی گفت: این پیشنهاد بلافاصله در شورای اسلامی شهر خوانسار به تصویب رسید .

شهردار خوانسار تصریح کرد: سردار سپهبد سلیمانی فکری جز حرکت برای عزت اسلام و مظلومان جهان نداشت و  نگاهش به افق نگاه مقام معظم رهبری دوخته شده بود.

اسحاقی افزود: این شهید والامقام مجاهدی فداکار و ولایت پذیر بود که در مقابله با دشمنان و ایجاد امنیت منطقه خاورمیانه جان خود را تقدیم کرد و به شهادت رسید.