پیام تبریک روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر خوانسار به دکتر مسعود خاتمی جهت انتخاب ایشان به عنوان نماینده منتخب مردم فهیم شهرستان های خوانسار و گلپایگان

18:33 1398/12/4

روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر خوانسار در پیامی به دکتر مسعود خاتمی انتخاب ایشان به عنوان نماینده منتخب مردم فهیم شهرستان های خوانسار و گلپایگان را تبریک گفت

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، متن پیام تبریک به شرح زیر می باشد.

جناب آقای دکتر سید مسعود خاتمی ، بدینوسیله حسن انتخاب بجا و شایسته حضرتعالی را بعنوان نماینده منتخب مردم فهیم شهرستانهای خوانسار و گلپایگان در مجلس شورای اسلامی که نشان از لیاقت و شایستگی در عرصه های اجتماعی ، فرهنگی و مدیریتی دارد تبریک عرض نموده و باور داریم حضور شایان توجه جنابعالی روزهای پربرکت و پر افتخاری را برای کشور عزیزمان ایران اسلامی و منطقه میسر خواهد نمود.

با آرزوی سلامتی برای حضرتعالی، توفیقات روزافزون و موفقیت را از جانب پروردگارمتعال مسئلت می نماییم.