کاشت ۳ هزار اصله درخت در شهر خوانسار

7:50 1398/12/17

به مناسبت هفته درختکاری سه هزار اصله درخت در سطح شهر خوانسار کاشت می‌شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، مهندس عباس نوروزی ، مسئول فضای سبز شهرداری خوانسار اظهار کرد : به مناسبت هفته درختکاری سه هزار اصله درخت در سطح شهر خوانسار از نوع سروتویا و سنجد کاشته می‌شود.

وی با بیان اینکه کاشت درخت در شهر تا اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت، افزود: در بلوار سردار سلیمانی، پارک عسل، اطراف هواشناسی و سطح شهر در این هفته درخت کاشت می‌شود؛ در فصل پاییز نیز شاخه‌بری و برش درختان خشک شده چنار خیابان امام انجام شد و اکنون نیز هرس برخی درختان ادامه دارد.

مهندس نوروزی ادامه داد: واحد فضای سبز در حال آماده کردن گلهای ایام نوروز جهت کاشت در پارک‌ها و بوستان‌ها و فضای سبز سطح شهر خوانسار است؛ همچنین همزمان با میلاد امام جواد علیه السلام و روز درختکاری از تابلوی بلوار شهید سپهد حاج قاسم سلیمانی با حضور مسئولان شهری رونمایی شد.

مسئول فضای سبز شهرداری خوانسار افزود: نامگذاری بلوار جنب مسکن مهر در ورودی شهر از سمت بویین میاندشت پس از شهادت "سردار سلیمانی" به شورای شهر پیشنهاد و به تصویب رسید.