نام‌گذاری "روز پاکبان" در تقویم فرهنگی خوانسار

7:41 1398/12/19

مسئول فرهنگی اجتماعی شهرداری خوانسار از نام‌گذاری روزی به نام "روز پاکبان" در تقویم فرهنگی این شهر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، مهدی احمدی با اشاره به نامگذاری ۱۸ اسفندماه به عنوان روز پاکبان در تقویم فرهنگی خوانسار، اظهار کرد: این اقدام به پیشنهاد واحد فرهنگی اجتماعی شهرداری و با تأیید شهردار خوانسار در قالب لایحه به شورای شهر ارسال و تصویب شد.

وی افزود: تأیید نهایی ثبت این روز با تصویب شورای فرهنگ عمومی شهرستان است.

مسئول فرهنگی اجتماعی شهرداری خوانسار گفت: یکی از زحمت‌کش‌ترین اقشار جامعه، پاکبان‌ها هستند که هم تلاش فراوانی دارند و هم کارشان را به بهترین شکل و با کمترین نقص انجام می‌دهند، بنابراین لازم بود به پاس قدردانی از آنان یک روز به نام "روز پاکبان" انتخاب شود.

احمدی اضافه کرد: پاکبان‌ها معمولاً در ساعاتی که بیشتر شهروندان در حال استراحت هستند، مشغول به خدمت بوده و کمتر کسی تلاش‌ها و زحمات آنها را می‌بیند.

وی با بیان این‌که کار و تلاش در فرهنگ اسلامی جایگاهی والا دارد، خاطرنشان کرد: پاکبانان شهر با تلاش صادقانه، سلامت، نظافت و آرامش را برای مردم به ارمغان آورده‌اند و پیام‌آور نشاط و پاکیزگی هستند.

مسئول فرهنگی اجتماعی شهرداری خوانسار با اشاره به نقش شهروندان در حفظ پاکیزگی شهر، تاکید کرد: این نامگذاری باعث افزایش مشارکت اجتماعی در حفظ و نگهداری و زیبایی شهر خواهد شد.