مدیریت شهری در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا

19:40 1398/12/22

شهردای خوانسار شامگاه 20 اسفند نسبت به ضد عفونی معابر شلوغ و پر تردد اقدام نمود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، شامگاه ۲۰ اسفندماه ۹۸، اکیپ ده نفره شهرداری نسبت به ضدعفونی معابر شلوغ و پرتردد شهر خوانسار اقدام نمود.

در این فرآیند که از ساعت ۲۱ شب شروع شده، میدان سپاه ، خیابان آیت اله خوانساری، میدان ۲۲ بهمن، میدان امام(ره) ،خیابان امام (ره) ،خیابان ۱۳ محرم و جلوی بیمارستان، بخشی از بلوار معلم ، جلوی پمپ بنزین ، بلوار سردار سلیمانی ، بلوار سردار میرشفیعی و خیابان های مسکن مهر ضدعفونی شدند.

عملیات ضدعفونی ساختمان دادگستری ،شهرداری ، فرهنگسرای خانواده انجام گرفته است.

شایان ذکر است بصورت روزانه ضدعفونی و گندزدایی اتوبوسها و ایستگاههای آنها توسط واحد خدمات شهری ، پارکها و سرویس های بهداشتی و وسایل وررشی و شهر بازی ها ، گلزار شهدا و آرامستان انجام می گردد.