پیام تبریک مهندس اسحاقی شهردار خوانسار به مناسبت آغاز سال 1399

19:48 1399/1/3

شهردار خوانسار در پیامی آغاز سال نو و عید نوروز را به شهروندان تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ،

يا مقلب القلوب و الابصار

يا مدبر الليل و النهار

يا محول الحول والاحوال

حول حالنا الي احسن الحال

با درود و سلام به پیشگاه منجی عالم بشریت حضرت ولی عصر (عج) و درود به روان پاک و مطهر شهدا و روح ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) و با آرزوی سلامتی و طول عمر رهبر فرزانه انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) و مردم سرافراز و ولایتمدار شهر خوانسار آغاز سال نو و فرارسیدن بهار طبیعت و نوروز باستانی را تبریک وتهنيت عرض نموده و سال جديد را برای تمام ملت شریف ایران سالی توام با عزت و سربلندی همراه با سلامتی و آسایش آرزو می کنم.

امسال بهار دل انگیز در حالی از راه می‌رسد که مردم عزیزمان ضمن رعایت نکات بهداشتی فردی و اجتماعی و توجه به توصیه های وزارت بهداشت و درمان در سراسر میهن اسلامی برای پیشگیری و مقابله با شیوع گسترده کرونا تمام توان خود را به کار گرفته اند.

اینجانب ضمن تشکر و قدردانی از ایثارگران و مدافعان سلامت یاد و خاطره عزیزان از دست رفته را گرامی داشته و برای همکارانم که در این شرایط سخت مشغول خدمت رسانی هستند آرزوی تندرستی و موفقیت را دارم. بی شک نتیجه این همدلی و اتحاد عبور موفقیت آمیز از شرایط سختی است که تصویری افتخار آمیز از فرهنگ، مسئولیت پذیری، انسجام و وحدت ایرانیان سرافراز را به یادگار خواهد گذاشت.

بی تردید به وجود آوردن شرايطي كه بتوان كليه نيازهاي روزمره شهروندان را به نحو احسن پاسخ داد، تنها با هماهنگي بين اركان مديريتي شهر، تلاش و پشتكار پرسنل خدوم شهرداري و حمايت شهروندان و ارائه راهكارها و پيشنهادات سازنده میسر می شود که این امر می تواند در توسعه ، عمران وآبادانی شهرنقشی بی بدیل ایفا نماید.

به امید آنکه در سایه همدلی و همراهی همه شهروندان و مسئولان ، سال آینده شهری با اخلاق تر ، ایمن تر، توسعه یافته تر، آباد تر ، شاداب تر و حالی احسن از امروز داشته باشیم.