ساخت و بهسازی 10 المان نوروزی در خوانسار

13:37 1399/1/8

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، مسئول واحد زیباسازی شهرداری خوانسار گفت: در نوروز امسال شاهد رونمایی از 2 المان جدید در کنار بهسازی و جابجایی 8 المان ساخته شده در سال‌های گذشته در سطح شهر خوانسار بودیم .

ایرج استادرحیمی با اعلام این خبر افزود : امسال نیز المان‌هایی مانند کمان نوری میدان امام و همچنین المان های میدان 22 بهمن توسط پرسنل شهرداری ساخته و نصب شد. همچنین در سایر میادین و بلوارهای سطح شهر فضاسازی خاص این ایام صورت گرفت

وی در ادامه افزود با توجه به در پیش بودن اعیاد شعبانیه نورپردازی میادین و بلوارها نیز در دستور کار قرار دارد تا فضای شهری ویژه این ایام اجرا گردد.