استفاده از 200 هزار لیتر محلول ضدعفونی در خوانسار

21:10 1399/1/14

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، مهندس جاپلقی مسئول واحد خدمات شهری شهرداری خوانسار در گفتگو با روابط عمومی شهرداری اعلام کرد: از ابتدای شروع بحران کرونا در خوانسار تا به امروز نزدیک به دویست هزار لیتر محلول ضدعفونی برای ضد عفونی از معابر ، ناوگان حمل و نقل عمومی و اماکنی مانند جایگاه های cng، پایانه مسافربری و پارک های سطح شهر استفاده شده است.

جاپلقی از دو برابر شدن حجم زباله خانگی شهر و جمع‌‌آوری روزانه پسماندها هم‌زمان با اعمال محدودیت‌های تردد خبر داد و اظهار داشت: به منظور رعایت بیشتر اصول بهداشتی، و کاهش حجم زباله تولید شده شهروندان نسبت به تفکیک زباله از مبداء اهتمام بیشتری داشته باشند.

جاپلقی، با تشکر ویژه از تلاش‌های تمامی مسئولان شهرستان از جمله، کادر درمانی بیمارستان‌، نیروهای شبکه بهداشت، مجموعه بسیج و هلال احمر و تمامی نیروهای مردمی فعال در عرصه مقابله با شیوع کرونا ادامه داد: مردم نیز همکاری بسیار خوبی در این عرصه داشته‌اند که نمونه بارز آن طی روزهای دوازدهم و سیزدهم فروردین امسال مشهود بود به طوری که در بازدید‌های میدانی صورت گرفته، حتی یک خانواده نیز در پارک‌های شهر مستقر نشده بود.