توزیع بسته‌های بهداشتی در بین رانندگان ناوگان تاکسیرانی خوانسار

9:15 1399/2/3

مسئول واحد حمل و نقل و ترافیک شهرداری خوانسار از توزیع بسته‌های بهداشتی در بین رانندگان ناوگان تاکسیرانی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، احمدرضا زینعلی مسئول واحد حمل و نقل و ترافیک شهرداری خوانسار در تشریح آخرین اقدام‌های این واحد برای مقابله با کرونا گفت: بر اساس شیوه نامه ابلاغ شده که به تایید وزارت بهداشت نیز رسیده است تمامی سطوحی که رانندگان تاکسی با آن در ارتباط هستند توسط اکیپ مستقر در واحد خدمات موتوری شهرداری ضد عفونی و در کارتکس ویژه انها جهت کنترل ثبت می گردد و رانندگان تاکسی موظفند در طول روز نسبت به این امر اقدام نمایند.

مسئول واحد حمل و نقل و ترافیک شهرداری خوانسار افزود: بر اساس پیگیری‌های انجام شده بسته‌های اقلام بهداشتی (شامل ماسک ، دستکش ، ماده ضد عفونی و بروشور آموزشی) در بین رانندگان توزیع شد.

وی در پایان افزود : از شهروندان درخواست می گردد به هنگام استفاده از سرویس حمل و نقل نکات بهداشتی را رعایت نمایند.