تجلیل از مدافعان سلامت همزمان با هفته سلامت

19:14 1399/2/7

همزمان با هفته سلامت از مدافعان سلامت در بیمارستان فاطمیه و مرکز سلامت جامعه جواهری تجلیل به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، با حضور مهندس اسحاقی شهردار و آقای صانعی ریاست شورای اسلامی شهر در بیمارستان فاطمیه سلام الله علیها و مرکز سلامت جامعه جواهری از مدافعان سلامت با اهدای گل تجلیل و قدردانی بعمل آمد.

امید است با همکاری هرچه بیشتر شهروندان فهیم شهرستان در روزهای آتی ضمن قطع زنجیره ویروس کرونا شاهد نابودی این ویروس منحوس باشیم.