رونمایی از مستندجهانی در گوشه ای به مناسبت 20 اردیبهشت روز خوانسار

9:22 1399/2/22

به مناسبت فرا رسیدن میلاد اسوه کرامت؛ حضرت امام حسن مجتبی (ع) و نیز بیست اردیبهشت ماه ؛ روز خوانسار ، از مجموعه مستند تلویزیونی جهانی در گوشه ای رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، به مناسبت فرا رسیدن میلاد اسوه کرامت؛ حضرت امام حسن مجتبی (ع) و نیز بیست اردیبهشت ماه ؛ روز خوانسار ، آیین رونمایی از مجموعه مستند تلویزیونی جهانی در گوشه ای که توسط جوانان هنرمند خوانساری در گروه فرهنگی هنری معراج و به سفارش و حمایت شهرداری و شورای اسلامی شهر خوانسار تهیه و ساخته شده، برگزار گردید.

این مستند که کار تهیه و ساخت آن یکسال به طول انجامیده است شامل ؛ هشت قسمت برنامه کارشناس محور همراه با آیتم های متنوع و زیبا در مورد هشت موضوع مختلف از شهرستان خوانسار است که سعی شده برای اولین بار به شکلی ویژه و جامع، گوشه های مختلف این شهرستان را به زیبایی معرفی نماید.

در این آیین شهردار محترم و اعضای شورای اسلامی شهر خوانسار ضمن عرض تبریک این روز خجسته، با تشکر از اعضای گروه فرهنگی هنری معراج و نیز واحد فرهنگی هنری شهرداری ، مجموعه مستند تلویزیونی جهانی در گوشه ای را اثری ماندگار و اثربخش دانسته و آن را هدیه ای به تمام خوانساریهای عزیز معرفی نمودند.