برگزاری مراسم تجلیل از  پرسنل آتش نشانی و ارائه گزارش عمکرد یکساله آتش نشانی خوانسار

برگزاری مراسم تجلیل از پرسنل آتش نشانی و ارائه گزارش عمکرد یکساله آتش نشانی خوانسار

14:13 1399/7/8

مراسم تجلیل از پرسنل آتش نشانی و ارائه گزارش عملکرد یکساله آتش نشانی خوانسار با حضور مهندس اسحاقی شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار : به مناسبت گرامیداشت هفته آتش نشانی و ایمنی مراسم ویژه این روز و تجلیل از آتش نشانان شهرستان خوانسار با حضور مهندس اسحاقی شهردار ، اعضای شورای اسلامی شهر و روسای برخی از ادارت در آتش نشانی شهرداری خوانسار برگزار شد.

مهندس محسن جاپلقی در ابتدای این مراسم به ارائه گزارش عملکرد یک ساله آتش نشانی پرداخت : در یکسال گذشته 96 مورد عملیات اطفاء حریق توسط مأموران آتش‌نشانی خوانسار به انجام رسیده است که آتش‌سوزی در مراتع و باغات به ترتیب با 26 مورد و 34 مورد بیشترین مأموریت‌های اطفاء را شامل می‌شود.

وی گفت: در یکسال گذشته 79 مورد عملیات امداد و نجات در سطح شهر انجام شد که شامل آبگرفتگی، مارگیری، نجات حیوانات، تصادف و واژگونی خودرو، محبوس شدن در آسانسور و منزل می‌باشد.

علاوه بر این در حوزه کارشناسی ۷۲ مورد علت یابی حریق انجام شد.

مسئول آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خوانسار با بیان اینکه در یکسال گذشته 104 مورد بازدید از کارگاه‌های ساختمانی در حال احداث توسط آتش‌نشانی صورت گرفته، اظهار داشت: در یکسال گذشته ۴۶ مورد تأییدیه پایان کار صادرشده است.

جاپلقی گفت: ۱۱ مورد بازدید از کارخانجات و کارگاه‌ها و ۱۷ مورد بازدید از مراکز تجاری، درمانی، آموزشی انجام شده و مجموع عملکرد واحد کارشناسی ۲۵۰ مورد بوده است.

وی خاطرنشان کرد: یکسال گذشته در حوزه آموزش ۱۲۸۰ نفر ساعت کلاس آموزشی برگزار شده که ۶۸۰ نفر ساعت کلاس آموزشی در سطح ادارات، نهادها، ارگان‌ها، مدارس و دانشگاه‌ها و ۶۰۰ نفر ساعت دوره آموزش آتش‌نشان داوطلب را شامل می‌شود.

مسئول آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خوانسار تصریح کرد: در حال حاضر یک ایستگاه آتش‌نشانی در سطح شهر خوانسار وجود دارد که برای رسیدن با توجه به فرم خطی شهر و طول بالغ بر ۱۵ کیلومتری محدوده شهر ضرورت احداث ایستگاه دوم جهت تقویت بنیه امدادی آتش‌نشانی و بهبود کیفیت ارائه خدمات بسیار محسوس است؛ بر این اساس یک ایستگاه مرکزی به مساحت ۱۲۰۰ مترمربع در یک نقطه استراتژیک شهر در حال احداث است.

وی در پایان اظهار داشت با همت آتش‌نشانان در سایه الطاف بی کران حضرت حق طی یکسال اخیر با وجود ۱۷۵ حادثه اطفاء حریق و امداد و نجات هیچ مصدومی در حوادث وجود نداشته و تنها ۱ نفر فوت نموده که علت فوت آن فرد نیز سوختگی بر اثر حریق نبوده است.

وی در پایان اظهار داشت آتش نشانی تنها یک شغل نیست، بلکه عشق به مردم عزیز میهن است. آتش نشان با ورود به صحنه حریق جان خود را در طبق اخلاص قرار می‌دهد تا جان و مال مردمش را نجات دهد که ارزش این ایثار و فداکاری به هیچ وجه با مباحث اقتصادی قابل جبران نخواهد بود؛ علی ایحال امید است خدمات و اقدامات صورت گرفته مرضی درگاه حق و مورد عنایات حضرت بقیه الله و مورد رضایت مردم شریف خوانسار قرار گیرد.