ضد عفونی روزانه ناوگان حمل و نقل عمومی جهت پیشگیری از شیوع و گسترش ویروس کرونا

19:8 1399/8/12

مهندس جاپلقی مسئول واحد خدمات شهری شهرداری خوانسار از ضد عفونی روزانه ناوگان حمل و نقل عمومی جهت پیشگیری از شیوع و گسترش کرونا ویروس خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، شهرداری خوانسار به منظور حفظ سلامت شهروندان عزیز و پیشگیری از شیوع و گسترش کرونا ویروس جدید از تاریخ 6/12/1398 اقدام به ضدعفونی نمودن ناوگان حمل و نقل عمومی و کلیه ایستگاه‌های تاکسی سطح شهر نموده است.

مهندس جاپلقی در ادامه افزود : این روال در کلیه موارد فوق‌الذکر تا اطلاع ثانوی به صورت روزانه (حتی ایام تعطیل) استمرار دارد.