19:35 1399/8/12

عملیات کاشت انواع گل های فصلی (تزئینی) در میادین و معابر شهری توسط شهرداری خوانسار در حال انجام است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، مهندس عباس نوروزی مسئول طرح و توسعه فضای سبز با اعلام این خبر گفت : با هدف ایجاد چشم اندازی زیبا در مناطق مختلف شهر، عملیات کاشت انواع گلهای فصلی (تزئینی) در سطح میادین، معابر، بلوارها، پارکها و گذرگاههای اصلی و دیگر نقاط با توجه به زمانبندی برنامه ها در حال انجام است.

وی ادامه داد:  نشا گل های تزئینی در این مناطق با هدف ایجاد چشم اندازی زیبا از محیط های شهری و بویژه فضای سبز، توسط پرسنل واحد فضای سبز و پارکها به صورت روزانه اجرا خواهد شد.

مهندس نوروزی در پایان از شهروندان گرامی در خواست نمود، در حفظ و نگهداری فضای سبز شهر کوشا باشند و شهرداری را در این امر یاری نمایند.