هرس نمودن درختان چنار خیابان های آیت الله العظمی خوانساری و امام خمینی (ره)

8:45 1399/9/4

شهرداری خوانسار نسبت به هرس نمودن درختان چنار خیابان های آیت الله العظمی خوانساری و امام (ره) اقدام نمود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، مهندس عباس نوروزی مسئول طرح و توسعه فضای سبز شهرداری خوانسار با اعلام این خبر افزود : هرس پاییزه درختان چنار خیابان های آیت الله العظمی خوانساری و امام (ره) در حال انجام می باشد.

وی در ادامه با اعلام این که پرسنل فضای سبز شهرداری برنامه هرس درختان را با نظارت و رعایت نکات فنی لازم آغاز نمودند افزود : این اقدام به منظور جوان کردن درختان مسن از طریق حذف شاخه های پیر و وادار نمودن درخت به تولید شاخه های جدید ، ایجاد تعادل بین شاخه و ریشه ، حذف شاخه های خشک،مزاحم،آفت زده ، بیمار، شکسته و ایجاد شرایط مناسب جهت ورود نور و هوا به درون شاخه ها و پراکندگی نقاط متراکم به منظور زیبایی صورت می گیرد.

وی در پایان افزود : این عملیات در نقاط مختلف سطح شهر ازجمله پارک ها و بلوارها نیز انجام خواهد شد.