نوسازی تاکسی‌های شهر خوانسار در حال اجرا می باشد

13:19 1399/9/20

مسئول واحد حمل و نقل و ترافیک شهرداری خوانسار: طرح نوسازی ناوگان تاکسیرانی شهر خوانسار با سطح آلایندگی یورو پنج در حال اجرا می باشد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، با توجه به بخشنامه صادره از اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور طرح نوسازی تاکسی‌های فرسوده شهری خوانسار با اختصاص خودروهای دارای سطح آلایندگی یورو پنج با پرداخت نقدی در حال اجرا می باشد.

احمدرضا زینعلی مسئول واحد حمل و نقل و ترافیک شهرداری خوانسار خاطرنشان کرد: در این طرح تاکسی‌های فرسوده سمند و پژو نوسازی می‌شود، البته مبلغ اسقاط تاکسی‌های فرسوده سمند و پژو بستگی به نوع خودرو متغایر است.

زینعلی عنوان کرد: متقاضیان برای ثبت نام در طرح نوسازی باید به واحد حمل و نقل و ترافیک شهرداری خوانسار مراجعه کنند.

وی تصریح کرد: در شهر خوانسار 83 دستگاه تاکسی فعال است که ۳۰ درصد آن‌ها فرسوده است و در حال حاضر 4 دستگاه تاکسی در طرح نوسازی ناوگان تاکسیرانی ثبت نام نموده اند.