پخش ویژه برنامه انارعاشقی به مناسبت روز پرستار و شب یلدا

19:24 1399/9/29

به منظور رعایت پروتکل های بهداشتی، برنامه های شب یلدا و روز پرستار به صورت مجازی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار : بهمن عبدالرحیمی مسئول فرهنگی اجتماعی شهرداری خوانسار با اعلام این خبر افزود : به مناسبت شب یلدا و همچنین میلاد حضرت زینب سلام الله علیها و روز پرستار و همچنین زادروز چهره ماندگار ملی خوشنویسی ایران استاد یدالله کابلی خوانساری و در راستای ترویج عدم برگزاری شب نشینی خانوادگی شب یلدا به دلیل شیوع کرونا ؛ فرهنگسرای خانواده خوانسار و دبیرستان دکتر علی شریعتی اقدام به تولید ویژه برنامه ای با نام انار عاشقی نموده است.

عبدالرحیمی در ادامه بیان داشت : این برنامه مجری محور برای اولین بار در محیطی سنتی و دلنشین همراه با اجرا و هنرنمایی دانش آموزان خوانساری صورت گرفته است.

وی در پایان باتوجه به شرایط حال حاضر بیماری در کشور از مردم خواست تا برای حفظ سلامتی خود و عزیزانشان کمک کنند تا یلدای امسال را با خاطره‌ای متفاوت، به دور از هم و به صورت مجازی برگزار کنند تا شیرینی بلندترین شب سال با برگزاری دورهمی‌های کوچک تلخ نشود.