قدردانی از عوامل فعال در پیشگیری از شیوع کرونا ویروس در شهرداری خوانسار

20:33 1399/10/1

طی مراسمی که در محل فرهنگسرای خانواده برگزار شد از عوامل فعال در پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در شهرداری تقدیر به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار : بهمن عبدالرحیمی مسئول فرهنگی اجتماعی شهرداری خوانسار با اعلام این خبر افزود : طی مراسمی با حضور جناب آقای مهندس مسلم زاده فرماندار ، جناب آقای مهندس اسحاقی شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر از عوامل فعال شهرداری در پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در فرهنگسرای خانواده تجلیل به عمل آمد.

در ابتدای این مراسم مهندس جاپلقی مسئول خدمات شهری شهرداری خوانسار گزارشی از فعالیت های بی وقفه شهرداری در خصوص پیشگیری از ویروس کرونا بیان داشت و در ادامه جناب آقای صانعی ریاست شورای اسلامی شهر و جناب آقای مسلم زاده فرماندار خوانسار به ایراد سخن پرداختند.

مهندس مسلم زاده فرماندار خوانسار در ادامه در بخشی از صحبت های خود بیان داشت این روزها که مدافعان سلامت در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا لباس رزم بر تن کرده اند و از جان مایه گذاشته اند ، پرسنل خدوم و زحمتکش شهرداری در مشارکتی بی نظیر با کادر درمان برای حفظ و حراست سلامت شهروندان و کاستن از دغدغه های آنان فداکاری را سرلوحه کار خود قرار داده و با انجام به موقع دستورالعمل های اجرایی و ضد عفونی کردن مستمر اماکن عمومی شهر ، فرهنگ سازی و اطلاع رسانی ، پیشگیری از گسترش بیماری کرونا و مدیریت مستمر بحران برای مجموعه مدیریت شهری شهرداری خوانسار با توجه به شرایط خاص ایجاده شده ، افتخاری ارزشمند و ستودنی را رقم زده اند.

وی در پایان از تلاش های پرسنل شهرداری که با بهره گیری از همه ظرفیت‌ها و هم افزایی با سایر نهادها توانستند درارتقای بهداشت محیط شهری و سلامت شهروندان تأثیرگذار باشد تشکر و قدردانی نمود.