برپایی نمایشگاه عکس 25 دی به مناسبت روز حماسه و ایثار مردم خوانسار

10:6 1399/10/22

نمایشگاه عکس 25 دی به مناسبت روز حماسه و ایثار مردم خوانسار در فرهنگسرای خانواده برپا شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، بهمن عبدالرحیمی مسئول فرهنگی و اجتماعی شهرداری خوانسار با اعلام این خبر افزود : به مناسبت روز حماسه و ایثار مردم خوانسار و به همت واحد فرهنگی اجتماعی شهرداری و فرهنگسرای خانواده نمایشگاه "عکس ۲۵" در نگارخانه استاد کابلی فرهنگسرای خانواده بر پا شد.

وی افزود: این نمایشگاه شامل ۲۵ قطعه عکس مربوط به رزمندگان خوانساری گردان یا زهرا(س) و مراسم تشییع پیکر مطهر ۲۵ شهید کربلای پنج در شهرستان خوانسار است.

عبدالرحیمی اضافه کرد: مردم شهرستان خوانسار 310 شهید در طول عمر انقلاب اسلامی اهدا کردند که  در روز 25 دی ماه سال 65 ، 25 شهید کربلای پنج را در یک روز تشییع کردند و از این رو ، 25 دی ماه روز حماسه و ایثار شهرستان خوانسار نام گذاری شده است.

مسئول فرهنگی اجتماعی شهرداری خوانسار تصریح کرد: هدف از برپایی نمایشگاه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل جوان و زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی است.

وی در پایان افزود : بازدید از نمایشگاه با رعایت پروتکل های بهداشتی همه روزه تا 30 دیماه صبح ها از ساعت 8 الی 12 و بعدازظهرها از ساعت 15 الی 18 برای علاقه مندان برقرار می باشد.