گرامیداشت یاد و خاطره خیر و بنیانگذار فرهنگسرای خانواده مرحوم حاج سید تقی صادقی

20:9 1399/11/29

همزمان با چهارمین سال درگذشت مرحوم صادقی بنیانگذار فرهنگسرای خانواده یاد و خاطره ایشان گرامی داشته شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار: مدیریت فرهنگسرای خانواده خوانسار با بیان اینکه الگوسازی و برجسته سازی کار خیران و قدردانی از آنان در زمان حیات و گرامیداشت یادوخاطره آنان پس از مرگ وظیفه ای همگانی است ، گفت : امثال مرحوم حاج سید تقی صادقی که تمام عمر با برکت خویش را صرف امور خیریه نموده اند بسیار زیاد هستند که آثار کار خیر آنها همچنان تا سالیان سال پابرجاست و جاودانه خواهد ماند وباید قدردان این خیرین در زمان حیات و پس از آن بود تا سایرین از این شخصیت ها الگوبرداری نمایند .

بهمن عبدالرحیمی مدیر فرهنگسرای خانواده خوانسار ، با اشاره به شعر معروف سعدی شیرازی "سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز " اظهار داشت : حاج تقی صادقی با کارهای نیکی که از خود به یادگار گذاشته همواره در دل مردم زنده وجاودانه است .

در پایان به مناسبت چهارمین سالروز درگذشت مرحوم حاج سید تقی صادقی مدیریت ، پرسنل فرهنگسرای خانواده و آقایان حاج صادق و سید ابراهیم صادقی فرزند برومند ایشان بر سر آرامگاه مرحوم صادقی در آستان مقدس امامزاده سید احمد علیه السلام حضور یافتند و با نثار گل یاد و خاطره ایشان را گرامی داشتند.