پیام تبریک مهندس اسحاقی شهردار خوانسار به مناسبت نوروز 1400

يا مدبر الليل و النهار
   يا محول الحول والاحوال
                         حول حالنا الي احسن الحال

🌺با درود و سلام به پیشگاه منجی عالم بشریت حضرت ولی عصر (عج) و درود به روان پاک و مطهر شهدا و روح ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) و با آرزوی سلامتی و طول عمر رهبر فرزانه انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی)  و مردم سرافراز و ولایتمدار شهر خوانسار آغاز سال نو و فرارسیدن بهار طبیعت و نوروز باستانی را تبریک وتهنيت عرض نموده و سال جديد را برای تمام ملت شریف ایران سالی توام با عزت و سربلندی همراه با سلامتی و آسایش آرزو می کنم.
🌺امسال بهار دل انگیز در حالی از راه می‌رسد که مردم عزیزمان ضمن رعایت نکات بهداشتی فردی و اجتماعی و توجه به توصیه…
[۱۲:۲۱, ۱۳۹۹/۱۲/۳۰] ⁦+98 937 396 8687⁩: پیام شبیه متن بالا باشه با کمی تغییرات
[۱۲:۳۲, ۱۳۹۹/۱۲/۳۰] ⁦+98 937 396 8687⁩: 🌺پیام تبریک شهردار خوانسار به مناسبت نوروز ۱۴۰۰ هجری شمسی

يا مقلب القلوب و الابصار
                               يا مدبر الليل و النهار
   يا محول الحول والاحوال
                         حول حالنا الي احسن الحال

🌺با عرض سلام و ادب به پیشگاه منجی عالم بشریت حضرت ولی عصر (عج) و درود به روان پاک و مطهر شهدا و روح ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) و با آرزوی سلامتی و طول عمر رهبر فرزانه انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی)  و مردم سرافراز و ولایتمدار شهر خوانسار آغاز سال نو و فرارسیدن بهار طبیعت و نوروز باستانی که همزمان با اعیاد پر خیر و برکت ماه شعبان و میلاد حضرت مهدی (عج) است  را تبریک وتهنيت عرض نموده و سال جديد را برای تمام ملت شریف ایران سالی توام با عزت و سربلندی همراه با سلامتی و آسایش  از خداوند متعال خواستارم.
🌺اینجانب در آستانه سال نو ضمن قدردانی از تلاش مجموعه مدیریت شهری  و مشارکت همه جانبه شهروندان شریف خوانسار، یاد و خاطره عزیزان از دست رفته را گرامی داشته و برای همه عزیزانی که مشغول خدمت رسانی هستند آرزوی تندرستی و موفقیت دارم. بی شک نتیجه این همدلی و اتحاد عبور موفقیت آمیز از شرایط سختی است که تصویری افتخار آمیز از فرهنگ، مسئولیت پذیری، انسجام و وحدت ایرانیان سرافراز را به یادگار خواهد گذاشت.

🌺بی تردید به وجود آوردن شرايطي كه بتوان كليه نيازهاي روزمره شهروندان را به نحو احسن پاسخ داد، تنها با هماهنگي بين اركان مديريتي شهر، تلاش و پشتكار پرسنل خدوم شهرداري و حمايت شهروندان و ارائه راهكارها و پيشنهادات سازنده میسر می شود که این امر  می تواند در توسعه ، عمران وآبادانی شهرنقشی بی بدیل ایفا نماید.
🌺به امید آنکه در سایه همدلی و همراهی همه شهروندان و مسئولان ، سال آینده را همچو گذشته در جهت داشتن  شهری با اخلاق تر ، ایمن تر، توسعه یافته تر، آباد تر ، شاداب تر با شتاب بیشتر به جلو حرکت کرده و حالی احسن از امروز داشته باشیم.

محسن اسحاقی
                                                                                            شهردار خوانسار